fredag 22 januari 2010

Det är mycket nu...

Igår var Gubbis på 10-månaderskontroll (även om han snart är 11). Allt var perfekt. En riktig goding, som läkaren uttryckte sig. Han väger och mäter precis på kurvan, nåja lite över på vikten kanske, och han verkar följa pappas linje för att bli ungefär 1,80 lång. Det är ju tur för blir han kort som mig är det kanske inte lika kul. Har ju ingen chans på etthundranittiocentimetersbrudarna då inte...

Idag var vi på Astrid Lindgrens barnmottagning i Liljeholmen för att kolla upp hans pipiga bröst och hosta som han haft sen i somras. Läkaren hörde nåt på vänster lunga men kunde inte säga exakt vad det kan vara. Fick medicin som gubben ska andas in i en mask morgon och kväll och så ska vi tillbaka om en månad och se om det har blivit nåt bättre.

Sen har vi blivit medlem i matlycka.se. Dom levererar en kasse med mat en gång i veckan och så har man middag som man kan laga för 5 dagar inkl. recept för 485 kr. Det kan ju inte bli bättre. Passar oss som annars varvar 3 recept om och om igen. Nu kanske man kan få upptäcka några andra smaker än vitlök och sambal. Första leverans om en vecka så jag återkommer lite senare och säger om vi är nöjda. Ska bli spännande i allafall.

Imorrn ska jag ha ett gäng tjejer här på knytis. Vi ska mysa med lite vin och spela spel. Längtar!

Nu är det överaskningsmiddag som gäller. Det luktar gott från köket.

2 kommentarer: