fredag 25 december 2009

Å så var julen över

Allt har varit toppen. Mys i Rosvik hos momme och "moffa". Julisar till gubben, god mat och vin till vuxna. Mycket snö, minus 22 och allmänt trevligt. Spelade spel på dagen D med familjen och surrade långt in på småtimmarna.

Idag bor vi på hotell. Momme är barnvakt. Har legat på rummet och läst två tidningar i lugn och ro, slumrat lite, druckit en pils, tagit det lugnt och myst. Vi är inte direkt bortskämda med detta men det var väl så behövligt.

Nu är vi hos brorsan och han tjej och har precis blivit serverade hälleflundra (som brorsan har fiskat själv) Det var så himla gott. Men riset till blev lite tokigt med...förpackningen låg på "fel"platta och började brinna så hela köket stod i lågor. Eller inte riktigt men det brann lite iallafall. Tur som det var så fanns det pasta och lite extra ris att koka. Tackar för middagen, Tobbe och Emmah.

Imorrn är det trängsel på stan som gäller. Eller först hotellfrukost och sen ut i REA:n. Behöver nån ny pyjamas till Gubbis och kanske nåt annat. Beror på vad man dyker på.

Nu ska jag gå och vara lite social, smutta på vinet och kanske till och med ta en cigg.

Puss o Kram alla nära och kära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar