lördag 1 oktober 2011

Kvällen

Höll på att försova oss till middagen på Grill 18:15. Vaknade 17:52. En raggardusch, spraya på håret lite, bytte kläder en dutt parfym och ett par örhängen sen iväg. Vi kom i tid.

Fick sitta i "Shabby Chic" avdelningen. Beställde en drink, Gin & Yang, åt ett gott bröd med vitlök- och citronsmör i väntan på grilltallriken för två personer. Det var lammfile, oxrygg, gårdskyckling, nån till köttbit och korv. Till det massa såser, grönsaker och pommes. Gott bortsett från en senig köttbit som jag sa till om. Eftersom jag inte ville ha en ny bjussade dom istället på kaffe och vitchokladcheescake med inlagt päron och ingefärssås. Mmmmättta gick vi därifrån. Ja vi gick två timmar faktiskt. Riktig härlig kväll att promenera i. Hade tänkt gå på Norra Brunn men stå-upparna var okända för oss så vi struntade i det.

Nu är vi åter på hotellet. Slappar och ser fram emot att sova en hel natt utan att bli störd. Inte ställa någon klocka, ska ligga o dra mig så länge som möjligt och sen äta en frukost i lugn och ro.

Avkoppling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar